על השדרה: נשיא התאחדות התעשיינים רכש פנטהאוז ברוטשילד ב־35 מיליון שקל
רון תומר, נשיא התאחדות התעשיינים, רכש לאחרונה פנטהאוז בשדרות רוטשילד, אחד המקומות הכי מבוקשים בתל־אביב, במחיר של 35 מיליון שקל. המחיר אף צפוי לעלות מכיוון שמדובר בדירה ששנמכרה בשיטת מעטפת וצריכה השקעה ניכרת בגמר ובעיצוב הפנים. הפנטהאוז, שנמצא בקומה החמישית של הבניין, משתרע על שטח של 200 מ"ר ומרפסת גג של 140 מ"ר המשקיפה על השדרה, ויש היתר לבניית בריכת שחייה. הבניין מצוי על מגרש שעליו שכן בעבר הקולנוע תיאטרון העברי הראשון בת"א ושנשרף.
את הבניין תכנן משרד האדריכלים בר אוריין המתמחה בבניני יוקרה בת"א. היזם שמוביל את הפרויקט הוא עמית קזז, איש היי־טק בעברו שמתמחה בארגון קבוצות רכישה להקמת מבני יוקרה.
תומר מתגורר כיום בנווה אביבים, ומתכוון לעבור לפנטהאוז שיושלם בתוך מספר חודשים. "אני תל־אביבי מלידה, אוהב את העיר ותמיד אמרתי שכאשר הבנות שלי יגדלו אחזור למרכז העיר", סיפר נשיא התאחדות התעשיינים ל"ממון".
תומר ואחיו גיל שותפים בחברה התרופות המשפחתית, אוניפארם, שהקים אביהם. החברה רווחית ומחזור מכירותיה השנתי עומד על מעל 150 מיליון ש'. החברה מעסיקה 220 עובדים. בשנת 2017 הושק מפעל התרופות החדש של אוניפארם בהשקעה של 250 מיליון שקל.

