בשר: המבורגר באיירפורט סיטי
יש בארצנו לא מעט מקומות לאכול המבורגרים, אבל בתוך הג'ונגל הזה, פועל (כבר 16 שנה) אחד טוב במיוחד: "טרומן אנד קו" באיירפורט סיטי. כשנוגסים בהמבורגרים היצירתיים של השף ערן דבוש, אפשר להבין מה סוד הצלחתם. בתקופת הקורונה, המסעדה הייתה פתוחה רק למשלוחים, ולאחרונה היא נפתחה שוב לישיבה. אנשי המקום ניצלו את ימי המשלוחים לשכלול ולשדרוג מרכולתם. "אנחנו עובדים רק עם בשר טרי שמסופק מדי יום, ומתחילת הקורונה עבדנו על המתכון של תערובת הבשר ואיך הכי נכון לצלות אותו, כדי שייצא הכי קרוב למושלם", מגלה כפיר ארביב, מבעלי המסעדה. "בנוסף עבדנו על איך להקפיץ את החוויה עם ניגודי טעמים. אנו מכינים במקום את כל התוספות שמונחות מעל הקציצה ואת הרטבים המטורפים, ואלה עוזרים ליצור ביס מושלם".
התפריט החדש והמפתיע כולל בין היתר המבורגר שפונדרה בבישול ארוך, אננס, אמנטל ובוטנים (89 שקל), בורגר YOLO עם בייקון, גבינת צ'דר וביצת עין (92 שקל) והמבורגר בנוסח צרפתי עם גבינת בושה, ריבת בצל ויין אדום (82 שקל). ויש גם היצע נאה לצמחונים ולטבעונים: קציצת ביונד מיט, קציצת פטריות ואפילו המבורגר תוצרת רידיפיין מיט (74-68 שקל).
"טרומן אנד קו" מארחת מדי חודש שף ידוע או מסעדה מוכרת, כדי שייצרו את הגרסה שלהם להמבורגר עסיסי ומסעיר. וכך בחודש הקרוב אפשר להתענג על שיתוף הפעולה עם מבשלת וויסקי בולט – 220 גרם בשר עם בייקון במרינדת וויסקי בולט, פטריות שמפיניון ופורטובלו ורוטב גבינות. ההמבורגר מוגש עם תוספת לבחירה, בירה וצ'ייסר בולט (108 שקל).
ההמבורגרים המוגזמים הולכים נהדר עם מילקשייק מושקע, שהופך את החגיגה לכיפית במיוחד. / אמיר קמינר
• טרומן אנד קו, ערבה 4, איירפורט סיטי, א'-שבת: 22:30-13:15, טלפון: 03-9799922