מסעדה: סושי ביהוד
בשנתיים שבהן פועלת המסעדה האסייתית "נאומי" ביהוד, היא הצליחה לגבש קהל לקוחות קבוע המגיע אליה מהאזור, ואפילו מתל־אביב ומירושלים. התפריט כולל מטעמים (גיוזות, באנים, תבשילים, נודלס, מרקים וסלטים) מהודו ועד סין, ומתאילנד ועד יפן. "סוד ההצלחה שלנו הוא מחשבה מחוץ לקופסה", אומרים השף דוד בריגה ואליזבת זינגר מנהלת המסעדה. "אנחנו לא מתפשרים ומקפידים על חומרי גלם איכותיים. מציעים דברים שאין במקומות אחרים, למשל אצבעות ניגירי, המשלבות טונה אדומה וכבד אווז".
עכשיו השניים חונכים תפריט סושי חדש ומומלץ. "אנחנו עושים שימוש באורז מיוחד המיובא מקליפורניה ובתחמיץ אורז תוצרת בית. אנחנו לא מכינים את האורז בסירים אלא בתנור, וכך הוא סופג אדים".
בין המנות החדשות בתפריט נציין את Yuma roll (62 שקל) ו"טוקיו רול" (64 שקל), שניהם במילוי סלמון ואבוקדו בציפוי סלמון צרוב, Tatami roll (64 שקל) במילוי טונה טאטאקי, ארוגולה, מלפפון ועירית בציפוי אבוקדו, "שרימפס אבוקדו רול" (64 שקל), במילוי שרימפס, אבוקדו ופטריות שיטאקי בציפוי טוביקו אדום וגם את White River roll (62 שקל) במילוי סלמון, אבוקדו ומלפפון בציפוי דג בס.
כמו כן, יש קומבינציות מיוחדות, המגיעות למרכז השולחן, בטווח מחירים שבין 78 שקל ל־139 שקל. "אנחנו נותנים יד חופשית ללקוח ולסושימנים להרכיב קומבינציות יצירתיות ומעניינות", מסכמים בריגה וזינגר. בשעות 17:00-12:00 יש 15 אחוזי הנחה על כל התפריט. / אמיר קמינר
נאומי, מוהליבר 2, יהוד, 23:00-12:00, טלפון: 03-6308484.