אוכל: פודטראקים בקניון עזריאלי
ברחבת הכניסה לקניון עזריאלי בתל־אביב הוקם לאחרונה מתחם הבילוי הקולינרי DNA - ארבעה פודטראקים מעוצבים, ולצידם הוקמו שני ברי ענק מעגליים ואזור ישיבה סביב שולחנות וספסלים.
תחת הליווי הקולינרי של השף יוסי שטרית, כל פודטראק מציע סגנון אחר. JAI של שף תומאס זוהר מציע מנות בדרגות חריפות שונות מהמטבח התאילנדי, למשל יאם סום או, שהוא סלט פומלה, דג בטמפורה, צ'ילי, קשיו ועשבי תיבול (58 שקל). CHICANO של השף גבריאל ישראל מביא מנות רחוב מקסיקניות, ובעיקר טורטיות עם שלל תוספות פוטוגניות. שף יהונתן שרביט מגיש את המיטב של דרום איטליה ב־MEZZO Porto וב־La Foux Foux ("המשוגעת", בתרגום מצרפתית) שפית צרי אגמי מגישה קונספט שלוקח בסיס של קרואסון, ומשתמשת בו למנות מושחתות, כמו מילוי של בשר בבישול ארוך במרינדה (44 שקל). לכל פודטראק יש גם מנה מתוקה וקוקטיילים המציעים שילובים מקוריים. / תהל בלומנפלד
DNA, מרכז עזריאלי, דרך מנחם בגין 132, תל-אביב. פתוח כל השבוע מ־12:00 ועד אחרון הלקוחות