שתף קטע נבחר
 

העלוקה: הכוכבת החדשה במשפחת קטורזה

קטורזה הדור הבא: אדל קטורזה, רק בת 10, נבחרה לככב בפרסומת של מקדונלד׳ס, לרגל השקת סדרת ספרים חדשה לילדים שעוסקת בהגשמה אישית. קטורזה הבת הגיעה אתמול לסט הצילומים מלווה באמא סורלה שעודדה את הכוכבת החדשה של הבית. ל"עלוקה" נודע כי גם אבא ישראל קטורזה הגיע במהלך הצילומים לבחון את המצב, אלא שאז הבת אדל ביקשה שהוא לא יהיה על הסט.

 

עוד משתתפים בקמפיין, דינה סנדרסון, בתו של דני סנדרסון בתפקיד הדודה ומעיין בלום בתפקיד אביה של אדל.

 

לפני שלושה חודשים סולן להקת מרון 5 אדם לוין העלה את קורל ביסמוט על הבמה לאחר שראה אותה מנגנת בטיילת בתל־אביב. השבוע הבחין בה צלם "העלוקה" נטולת גיטרה, באזור השוק. ומתברר שאחרי שנים שניגנה ברחוב, היא כבר במקום אחר לגמרי. "עכשיו אני פחות מנגנת בטיילת, התחילו להיסגר לי כמה הופעות, אז אני מאוד עסוקה", אמרה.

צילום: פול סגל

 

בזמן שהעלוקה מקורקעת לארץ, הסלבס ממשיכים לדהור עם מזוודות בנתב"ג: הראל סקעת ובן זוגו ח"כ עידן רול פלוס הילדים נופשים במרוקו; אגם רודברג בקפריסין; לירן כוהנר ובן זוגה גיא גיאור עם הילדים בסיני; מאיה פישל וג'ובאני רוסו בתאילנד; מיכל ויואב צפיר בלונדון; ומשה אשכנזי עם המשפחה ביוון, שם נמצא גם המדליסט אורי ששון.

הראל סקעת

 

צוות המחזמר החב"דניקים של הקאמרי חגג אתמול בבר תל־אביבי את העלייה לבמה. אוראל צברי הגיע בכפכפים ומכנסיים קצרים, לצידו טלי אורן, שמשחקת בתפקיד השדכנית ושלומי קוריאט שמשחק ראש ארגון פשע. עוד היו שם השחקנים הראשיים רפאל עבאס ועופרי ביטרמן, וגם, אלעד אטרקצי, יניב סוויסה ודניאל סטיופין.

צילום: אור גפן

 

הזמר הראל מויאל ואשתו שמרית הביאו לעולם בן רביעי, אח לאלה, שוהם ואורי. מויאל, שסיפר בראיון לאחרונה ל"ידיעות אחרונות" על הניסיונות הקשים ושלוש ההפלות שעברה שמרית, ביקש אתמול לחזק זוגות שכמהים לילד: "אין ייאוש בעולם כלל. בסוף הכל בא על מקומו בשלום".

 

ואגב מויאל, בטיימינג לא פחות ממושלם הוא חגג אתמול הוצאת סינגל חדש: "כמה טוב שבאת". מזל טוב כפול.

  

אין לחץ בכלל: יומיים לפני האירוע הגדול של נועה קירל בפארק הירקון הוחלט על תגבור מאסיבי של רכבות לפארק. אתמול קירל נעלמה לכמה שעות לטובת טיפול פנים מקיף. "אני מרגישה שאני מתחתנת", אמרה. יש מצב שהיא רומזת לנו עוד משהו?

 

השף טום אביב שיתף אתמול במצבו הבריאותי של סבו בן ה-94 וביחס הלא הוגן לטענתו של מערכת הבריאות הציבורית כלפיו. הסטורי עשה את שלו וגורמים בקופ"ח יצרו איתו קשר והגישו עזרה, אבל אביב החליט שלא לשתוק. "זה שיש לי למעלה ממאה אלף עוקבים לא נותן לי זכויות יתר, אני מודה על העזרה, אבל לא ייתכן שיעזרו רק לסבא של זה שיש לו וי כחול".

 

אם ניסיתם להשיג את מושיק גלאמין ואין תגובה, אז דעו שהוא שכח את הפלאפון במונית אתמול, הסוללה שלו ריקה והנהג גם הוא עדיין לא זמין.

  

וחשבון האינסטגרם של ליהיא גרינר נפרץ לפני שלושה ימים ומאז היא בגמילה כפויה מהסטורי.

 

תקרית הטייץ: אחרי חודשיים וחצי של הפסקה בר זומר חזרה לשיעורי הפילאטיס, ולהפתעה כזו לא ציפתה: ירדן ויזל שמתאמנת באותו מקום בדיוק הגיעה בסט לבוש זהה לשלה. האימון הסתיים בסלפי וחיבוק.

פורסם לראשונה 21.08.22, 23:26

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים