העלוקה | סוגרת עשור: השחקנית נלי תגר חוגגת יום הולדת 40

סוגרת עשור: השחקנית ובעלת הטור במוסף זמנים + של "ידיעות אחרונות", נלי תגר, חגגה אתמול יום הולדת 40 במופע סטנד־אפ שלה לראשונה בצוותא. "זו התגשמות חלום שלא העזתי לחלום", אמרה תגר אתמול ל"עלוקה", "מאחלת לעצמי שאהיה בריאה ועם כל השאר כבר אסתדר". במופע, שהיא כתבה יחד עם אמיר בן־סירה, מדברת תגר לראשונה על פוליטיקה, חרדות ומוות. למרות התנגשות המופע עם המשחק של ארגנטינה במונדיאל, החברים לא איכזבו. אבי נשר, שנלי שיחקה בסרטו "חטאים", הגיע ואמר ל"עלוקה": "אני ונלי חברים בלב ובנפש, היא חלק בלתי נפרד מחיי, אני מאחל לה הרבה סרטים והרבה הצלחה עם המופע, היא באמת כישרון גדול". ליאור רז איחל לה: "שתמשיך להצחיק כמו שהיא מצחיקה תמיד". דאנה איבגי, ששיחקה איתה ב"אפס ביחסי אנוש": מאחלת לה את כל הטוב, אבל לא חושבת שצריך לאחל לה, היא על זה, היא תשיג כל מה שתרצה". למופע, שהופק על ידי team (טדי הפקות), הגיעו גם תום אבני, ג'וי ריגר והשחקנית בת אל מוסרי. מזל טוב.

 

| צילומים: רפי דלויה

 

אחרי היעדרות של שנתיים, במהלכן נולדו לה שתי בנות, אגם רודברג עלתה על הבמה בבית ליסין ביום שישי עם הפרימיירה בכיכובה "סיפור אהבה". בהצגה מגלמת רודברג צעירה לסבית שנפרדת מבת זוגה. באו לפרגן: ידידיה ויטל, שי לי שינדלר, עמית פרקש, דורית רבליס ודניאל פרץ (בצילום בקטן), רבקה מיכאלי ונורית גפן.

 

שר פיטנס השיקה בסופ"ש בעזריאלי־טאון מכון כושר לשרירי הפנים, כמו שעשו לפניה בעולם ניקול קידמן וסלינה גומז. הגיעה ראשונה להתנסות מקרוב נטלי אהרון, בהמשך הגיעו

 

צילום: אביב חופי
צילום: אביב חופי

 

 

שי זהבי, סאבלימינל, רומי פרנקל, קים אור אזולאי, זיו שילון ומיכל הקטנה.

 

ירדנה ארזי ולאה לופטין ניצלו את השמש החמימה של דצמבר וטיילו במהלך השבת בעין ראפה, מעיין וכפר ערבי השוכנים סמוך לירושלים. ביום שלישי השבוע הן ייפגשו שוב, כשארזי תארח במהלך הופעה שלה את לופטין וחברי להקת חלב ודבש.

 

בזמן שנחתם בשבת, מיקי חיימוביץ' השתתפה בוועידת הנשים הבינלאומית בארץ השמש העולה ונפגשה עם ראש ממשלת יפן פומיו קישידה. בפאנל נשים וסביבה היא עלתה לדבר והסבירה, בין היתר, למה הנשים הן אלה שיסבלו יותר ממשבר האקלים.

 

 

|
|

 

 

כשאתה אסי ישראלוף: הקומיקאי הופיע בחיפה בחמישי בלילה ולן בצפון כדי להספיק להגיע בזמן להופעה נוספת שלו בשישי בבוקר באזור. אמה מה? הוא התעורר קצת מאוחר ו"דילג" על ארוחת הבוקר. במלון דן כרמל לא רצו לשחרר אותו רעב, ורדפו אחריו עד האוטו עם מגש קרואסונים חמים.

 

 

אחרי עשר שנות זוגיות, המוזיקאית יוצאת אקס פקטור טלי כרקוקלי ובן זוגה בן שפירא התארסו. "החבר הכי טוב שלי כבר עשור", ציינה טלי. מזל טוב.

 

 

צילום: אור גפן
צילום: אור גפן

 

 

הולך בעקבותיה: את זה שמירן בוזגלו החלה לשמור שבת כבר סיפרנו, אבל את השבת האחרונה שמר לראשונה יחד איתה גם הבעל מאור בוזגלו, ואפילו בלי טלפון.

 

 

ועוד במשפחת בוזגלו, השורד הזוכה אסי בוזגלו חגג אתמול 40 וציין זאת בין היתר עם קמפיין חדש לוודקה.

 

 

הראפר טייגה, מי ששיתף פעולה עם אמינם וג'סטין ביבר, נחת אתמול בארץ והופיע בלילה בהאנגר 11 כחלק מסיבוב הופעות שלו במזרח התיכון. לא פיספסו: יוליה פלוטקין, תהילה לוי, רוית אסף ותום חיימוב.

 

 

השראה לצעירים: עמוס תמם הרצה בסופ"ש בפני עשרות בני נוער המשתתפים בתוכנית לקידום צעירים מהפריפריה של ארגון "פתחון לב". חשוב.

 

העלוקה נזרקה ברגע לשנות התשעים כשפגשה בחמישי האחרון את קארין אופיר צועדת לבדה בארלוזורוב. אופיר, הלא היא "תותי" מהסדרה המיתולוגית "פלורנטין" ומדובבת כיום סדרות רבות, ניסתה לכסות את פניה כשפגשה את צלם ה"עלוקה", אבל לבסוף נכנעה ושלחה חיוך.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים