המהפך של לגו בישראל: פותחת חנות חדשה באילת שתהיה מהזולות בעולם

אחרי שהפתיחה הרועשת של הסניף הראשון של לגו בדיזנגוף סנטר באוגוסט האחרון, הביאה לירידת מחירים של כ־35%-25% במחירי משחקי החברה, תיפתח בראשית מארס באילת חנות הלגו השנייה בישראל בזכיינות ערן תור, שתמכור את קופסאות המשחק ללא מע"מ. זהו עוד שלב במהפך ממצב שבו מחירי לגו בישראל נחשבו מהיקרים בעולם וכעת ניתן יהיה להשיגם במחירים שיהיו זולים ממחירי חלק ממדינות אירופה ואף מארה"ב. "המחירים באילת ללא מע"מ יהפכו אותנו לתחרותיים מול אירופה". מבטיח תור.

 

הסניף השני ייפתח ב"ביג אילת" ויהיה בגודל של כ־200 מ"ר. "אנחנו לא יכולים לחכות להביא חוויות חדשניות לחובבי לגו בכל הגילים באילת ולהפוך ליעד להשקות מוצרים, אירועים ומרכז לקהילת מעריצי לגו שלנו", אומרת מדליין אדוארדס מנכ"לית אזור "לגו" של טורקיה, ישראל ויוון.

 

במהלך 2023 תפתח לגו ישראל עוד שתי חנויות במרכז ובצפון הארץ, וצפויות פתיחות של חנויות נוספות בעתיד. חנות לגו הראשונה נפתחה בישראל באוגוסט האחרון, יחד עם אתר המכירות והיא נחשבת לסיפור הצלחה. עד היום ביקרו בה כ־300,000 איש. יחד עם פתיחת חנות לגו בדיוטי פרי בנתב"ג בזכיון "לים" שבבעלות טדי שגיא, ועם הגידול ביבוא המקביל, והורדות המחירים של "אילנית" היבואן הרשמי הוותיק, ירדו בישראל המחירים בעשרות אחוזים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים