שר התקשורת ל"סרבנים": "לכו לעזאזל, נסתדר בלעדיכם"

השר קרעי כינה את הלוחמים שאמרו שלא יתגייסו למילואים אם המהפכה המשפטית תעבור: "סרבנים מחוצפים" • ח"כ מלינובסקי הגיבה: "אין שכל אין דאגות"

שר התקשורת שלמה קרעי החליט אמש להגביר את הטון נגד מפגיני רפורמת המשפט ונגד הטייסים והקצינים שהודיעו כי לא ימשיכו לשרת במילואים, ואמר להם: "לכו לעזאזל". קרעי כינה אותם "סרבנים מחוצפים" וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "עם ישראל יסתדר בלעדיכם, לכו לעזאזל".

 

קרעי כתב עוד: "ומרדכי לא יכרע ולא ישתחווה - יש זמנים שבהם צריך לעמוד איתן נגד ההגמוניה והשליטים בעיני עצמם. לסרבנים המחוצפים, נאמר את מאמר מרדכי לאסתר: 'רווח והצלה יעמוד ליהודים ממקום אחר ואת ובית אביך תאבדו'. עם ישראל יסתדר בלעדיכם ואתם תלכו לעזאזל. נוע תנוע הרפורמה. לעת כזו הגענו למלכות". לאחר הציוץ החריף הגיב קרעי: “הסרבנות היא עצובה, מסריחה ואומללה. וקורעת את הלב. הסרבנות וגרורותיה. לא האמירות נגדה”.

 

ח"כ יוליה מלינובסקי (ישראל ביתנו) הגיבה לציוץ של שלמה קרעי, וענתה לו: "את מי בדיוק אתה שולח לעזאזל? הם חלק מהעם ולא סתם חלק, הם אלו שמחזיקים את המדינה עם המיסים שלהם, הם משרתים בצבא, הם עמוד התווך של מדינת ישראל. אין שכל אין דאגות, אדם כפוי טובה ומנותק".

 

גם השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר טען בראיון לאולפן ynet כי הטייסים ומי שמסרב להגיע לאימונים — צריך למצוא את עצמו מחוץ לצה”ל. “מי שתומך בסרבנות לא צריך לטוס, לא צריך להיות בצה”ל”, אמר בן־גביר.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים