מבחן הפיצה

דקה ומתפצחת או עבה ואוורירית, מכוסה גבינה נמתחת או עם רוטב סודי. אבנר בורוכוב יצא למסע חוצה ישראל, מדן ועד אילת, במשימה הלא־פשוטה לדרג את 20 הפיצות הכי טובות במדינה. מי הן שלוש הפיצריות שקיבלו ציון מושלם? הכתבה המלאה בגיליון סוף השבוע של ידיעות אחרונות

פיצה היא אולי מאכל שקשה מאוד להרוס, אבל להכין אחת מצוינת - זו כבר אמנות. במדינה שבה מספר הפיצריות שווה כמעט למספר התושבים, לא קל למצוא את אלה ששווה לחצות את הארץ בשבילן. מצויד בקיבה מברזל, בהמלצות מעשרות מומחים ובעיקר באהבת אמת לפחמימות מכוסות בשמיכת גבינה. אבנר בורוכוב יצא למסע מרמת הגולן ועד אילת במטרה לדרג את 20 הפיצות הכי טעימות בישראל. האם המקום האהוב עליכם הצליח להתברג ברשימה?הכתבה המלאה במוסף "7 ימים" בגיליון סוף השבוע של ידיעות אחרונות. לרכישת מינוי לחצו כאן

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים