איך מכינים שווארמה?
שלום, יש ברשותי מכשיר ביתי לשווארמה. רציתי לדעת איך מכינים את השוארמה:
סוג בשר, כמות, תבלינים וההכנה עצמה. אבי.
ynet עונה:
אנו מניחים שהמתקן שברשותך דומה למתקן רגיל להכנת שווארמה. אם לא, תאר לנו את המתקן שברשותך.
במקור מכינים שווארמה מבשר כבש. בארץ משתמשים בעיקר בהודו ומוסיפים לו שומן כבש. בקשר לתבלינים, אפשר לקנות בכל רשתות השיווק 'תבלין לשווארמה' (נמצא על מדף התבלינים. זוהי תערובת תבלינים מוכנה.
ולהכנה:
לוקחים כמה נתחי חזה הודו, מתבלים אותם בתבלין לשווארמה, משחילים אותם על השיפוד. מעליהם משחילים נתח של שומן כבש וצולים. כמה זמן? זה תלוי בעוצמת המכשיר שברשותך. בהצלחה!
מומלצים