איך מכינים סלט צנונית בנוסח סיני?
איך מכינים סלט צנונית חמוץ מתוק עם שומשום בנוסח סיני? ap.
ynet עונה:
שוטפים שש צנוניות גדולות, חותכים לחצי ופורסים לפרוסות דקות. מניחים בקערה וזורים מעל 1 כף מלח גס. מעמידים בצד למשך 30 דקות.
מסננים את הצנוניות מהמיץ שנוצר בקערה ומיבשים בעזרת מגבת ניר. מחזירים לקערה, מוסיפים שתי כפות חומץ אורז, 1/2 כף סוכר, 1/2 כף שמן שומשום ומלח. מערבבים היטב מכסים ומעמידים במקרר במשך לילה לפחות.
מוציאים מהמקרר, זורים מעל 3 כפות שומשום קלוי ומגישים.
מומלצים