שתף קטע נבחר
 

איך מכינים קובה במילוי פטריות?

איך מכינים קובה פטריות (צמחוני)? מרגלית.

ynet עונה:

קובה פטריות
חומרים:

לקובה:

1/2 1 כוסות בורגול טחון עבה
1/2 1 כוסות סולת
2-4 כפות קמח
מלח
מים
למילוי:
4 בצלים גדולים
750 גרם פטריות שמפינין קצוצות
שמן לטיגון
1 כף אבקת מרק עוף
1 ביצה טרופה
2 שיני שום קצוצות
2 גבעולי סלרי קצוצים
הכנה:
1. מכינים את בצק הקובה: שמים את הבורגול והסולת בקערה, מוסיפים מים שיכסו את התערובת כדי סנטימטר, ומניחים בצד למשך חצי שעה כדי לתת לבורגול ולסולת לספוג את המים.
2. מקץ חצי שעה הנוזלים אמורים להיספג לגמרי. אם נשארו עודפים, נפטרים מהם. מוסיפים מלח וקמח ולשים לבצק גמיש, שאפשר יהיה להכין ממנו קציצות ולמלאן בלי שייקרעו. אם הבצק יבש מדיי, מוסיפים עוד מעט מים.
3. מכינים את המילוי: קוצצים את הבצלים לקוביות זעירות ומזהיבים אותן במחבת גדולה עם קצת שמן. מוסיפים את הפטריות ומפוררים אותו במזלג. ממליחים, מפלפלים, ומטגנים כעשר דקות. בוחשים מפעם לפעם. מוסיפים את השום והסלרי ומטגנים יחד כדקה.
4. מוסיפים את אבקת המרק ובוחשים. מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 20 דקות. מורידים את המכסה ומבשלים עד שהמים במחבת מתאדים.
5. מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים את הביצה והצנוברים ומערבבים היטב.
6. מכינים את קציצות הקובה: יוצרים קציצות שטוחות מהבצק בידיים לחות וממלאים אותן בכף מן התערובת.
9. מטגנים את הקציצות בשמן עמוק ומגישים.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים