שתף קטע נבחר
 

איך מכינים קישקע?

שלום! 1. תודה על התגובה למתכונים ממוסך 7 ימים. חשבתי שיש לכם אותו אבא ונראה לי די פשוט להעלות משם מתכונים לאתר. 2. איך מבשלים/מכינים קישקע פולני טוב שלא יתפוצץ בבישול. אשמח למתכון ולהכנה. מאז שסבתי נפטרה אני מנסה נואשות להכין את הקישקע כמו שהיא הכינה וממש ללא הצלחה יתרה. זיו.

ynet עונה:

הקישקע יתפוצץ בכל פעם שתמלא אותו יותר מדי. המילוי סופח נוזלים ומתנפח בבישול ולכן המעיים מתפוצצים. מתכון מהיר: על כל שתי כוסות קמח, כוס שומן אווז מותך או שומן עוף או שמן, בצל יבש אחד מטוגן עד להשחמה, מלח ופלפל לפי הטעם וביצה טרופה אחת. מערבבים את הכל ולשים מין בצק, ממלאים את המעיים כך שלא יהיו מהודקים אלא רופסים, ומשאירים בכל צד של המעי לפחות 3 סנטימטרים חפים ממילוי ורק אז קושרים את קצות המעיים. בצד ימין תוכל למצוא קישור למתכון של חמין עם קישקע. בהצלחה.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים