שתף קטע נבחר
 

איך עושים בלינצ'ס גבינה עם צימוקים?

איך עושים בלינצ'ס גבינה עם צימוקים? אסתר.

ynet עונה:

למילוי: משרים 100 גרם צימוקים במים חמים ומעט רום, ואם אין, אז תמצית רום, עד שהם תופחים – בערך רבע שעה. מסננים ומוסיפים את הצימוקים ל – 250 גרם גבינה לבנה שמנה שלתוכה ערבבנו לפחות כף סוכר ושקית אחת של סוכר וניל.
לבלינצ'ס: 4 ביצים גדולות, רבע כוס מים, רבע כוס חלב, חצי כפית אבקת אפיה, חצי כוס קמח, שתי כפיות סוכר, שתי כפות חמאה, מחבת כבדה בקוטר 20 ס"מ ותרווד
מניחים את כל החומרים חוץ מן החמאה בקערה ומערבלים במהירות בינונית עד שמתקבל בצק נוזלי. נותנים לבצק לנוח חצי שעה.
במחבת כבדה, ממיסים כף חמאה אחת עד שהיא מבעבעת אך לא משחימה. טובלים תרווד בקערה ומזליפים על המחבת עד שכל התחתית מכוסה. מטלטלים את המחבת לכיסוי אחיד, מטגנים על להבה נמוכה בערך דקותיים או עד שתחתית הבלינץ – כך צריך לקרוא לו – מזהיב. לא הופכים. כשזה קורה, מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. ממשיכים כך עם כל הבצק, ובערך באמצע הטיגון מוסיפים למחבת עוד כף חמאה. את הבלינצס העשויים מניחים זה על גבי זה בצלחת. כשגומרים, מתחילים למלא. את המילוי מניחים על הצד הלא-זהוב של הבלינצס ומגלגלים. אם רוצים לחמם, משמנים תבנית פיירקס במעט חמאה, ומחממים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות. לא לשכוח לכסות את התבנית בנייר אלומיניום, כדי שהבלינצס לא יישרפו לנו.


 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים