שתף קטע נבחר

 

הכלה מאסון ורסאי שוחררה מבית החולים

קרן יוסף דרור נפצעה קשה ועברה ניתוח מורכב באגן. בשבועיים האחרונים עברה שיקום בבית החולים הדסה הר הצופים

קרן יוסף-דרור, הכלה שנפצעה באורח קשה בחתונתה באולמי ורסאי בירושלים, שוחררה היום (ה') מבית החולים.
יוסף-דרור אושפזה בבית החולים "הדסה עין כרם" בירושלים עם שבר באגן למשך חודש וחצי ואף עברה ניתוח. בשבועיים האחרונים עברה יוסף-דרור שיקום בבית החולים "הדסה הר הצופים" והיום שוחררה לבית המשפחה בירושלים.
מאושפזים נוספים במחלקה סיפרו ל-ynet כי קרן הרבתה להסתגר בחדרה, ויצאה רק לצורך הטיפולים הדרושים. עורך דינם של בני הזוג סיפר ל-ynet כי בעלה אסי שוהה עימה כל העת, ומצבה הפיסי טוב.
מאז החתונה, ניסו עשרות עיתונאים מהארץ ומהעולם לראיין את קרן, אולם היא סירבה לכל הבקשות. לפני האסון עבדה קרן בסניף בנק הפועלים בשדרות הר ציון בירושלים ותיכננה לצאת לירח דבש ארוך בארצות הברית, לאחר החתונה.
החתן אסי דרור, שלא נפצע באסון, עבר בתקופה האחרונה שורה של טיפולים נפשיים. אביו ציון הגדיר אותו כ"פצוע הכי קשה באסון הזה".

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים