שתף קטע נבחר

 

קורנפלקס ללא גלוטן

פתרון לחולי צליאק: תלמה משיקה קורנפלקס ללא גלוטן. הקורנפלקס החדש, מציע את הדגנים האהובים לאנשים הסובלים מרגישות לגלוטן או בוחרים לצרוך מוצרי מזון ללא גלוטן, כחלק מהרגלי התזונה שלהם.

 

הגלוטן הוא חלבון הנמצא בדגנים - חיטה, שעורה, שיפון ושיבולת שועל. הגלוטן מאפשר הדבקה של הקמח והפיכתו לבצק, וכמותו קובעת את טיב האפייה של הבצק, את תפיחתו וגמישותו. אנשים הרגישים לגלוטן במזון נאלצים לצרוך מזון נטול גלוטן, כדי למנוע תגובה אלרגית בתהליך העיכול ולשמור על בריאותם.

 

צליאק, או בעברית "כרסת" – על שם אחד הסימפטומים המוכרים בילדים (בטן תפוחה), היא מחלה אוטואימונית המתבטאת בעקבות אכילת גלוטן. אכילת גלוטן חושפת את המעיים לתגובה אוטואימונית המביאה למעשה לכך שהגוף תוקף את רקמותיו שלו ובראש ובראשונה את רקמת המעי הדק. על פי נתוני עמותת חולי הצליאק אחוז אחד מאוכלוסיית העולם סובל מרגישות לגלוטן.

  

  • כמה: 22 שקלים ל-500 גר'
  • איפה: להשיג ברשתות השיווק וחנויות נבחרות
לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קורנפלקס תלמה ללא גלוטן
צילום: יחיאל שר
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים